Plinta MDF 1682 2800x21x80mm

270 lei
Cantitatea
Garanție 1 an

Ridicarea marfei din oficiu

MDF (densitate medie MDF) este un material eco-friendly. Particularitățile procesului de producție MDF consta în faptul că acest material este fabricat din fibre de lemn uscat, cu lianți care se aplică, formate în placa cu continuare prin presare la cald și lustruire. Agentul principal de legare a fibrelor este lignină, care este eliberat din lemn în timpul încălzirii. Astfel, proprietățile ecologice ale plintei din MDF sunt realizate datorită faptului că agentul este biding un material sintetic natural, dar nu. MDF pot fi ușor tăiate, frezate, găurite, și este un material bun și confortabil pentru orice tamplarie, la general. MDF este aproape de două ori la fel de puternic ca și PAL din lemn. rezistență la umezeală și proprietățile mecanice ale MDF sunt mai bine compara nu numai la aproape toate materialele de bord, dar, de asemenea, din lemn. În plus, este greu inflamabil, prezintă proprietăți ridicate fizice și mecanice, bio, etanșeizare și rezistente și umede, în același timp, este considerabil mai ieftin decât lemnul masiv. MDF este rezistent la abur, practic nu se umfla, nu se deforma. Este rezistent la ciuperci și microorganisme și face produse din MDF de igienă și siguranță la domiciliu. rezistență mecanică ridicată protejează chiar și de șocuri puternice, iar omogenitatea perfectă previne deformarea, îndoire și uscare.

 La productia plintei din MDF, în mod constant, pentru a asigura calitatea înaltă a produselor, este utilizata folie PVC pentru acoperirea.

Folie PVC are proprietăți de protecție mult mai mare și, în același timp, un raport ideal calitate / pret. folie PVC are următoarele avantaje:

– de înaltă rezistență la îmbătrânire-

– rezistenta la daune mecanice și chimice,

– la influențele meteorologice și temperaturi scăzute,

– la razele UV (de înaltă rezistență la lumină),

– putere mare,

– pete rezistență,

PVC foiliswaterproof, hasperfectmoisterresistantpropertiesandis ușor de curățat de pete.

Folia PVC poate fi transparenta sau pigmentata (de exemplu, cu model textura de lemn), lucioasă sau mată, sau orice grad de mată, rigid sau flexibil, neted sau profund texturate. Folia PVC ajută să imite practic orice tip de acoperire pe suprafața materialului, datorită diversității de culori, texturi si relief. Acesta poate fi un lemn natural, marmura, piatra si altele. Nu numai că arată frumos și estetic, dar este, de asemenea, practic, durabil și nu scump.

3. Printre gama larga de adezivi, care poate fi utilizat pentru lipirea unei baze cu strat – poliuretan (PUR) adeziv topit la cald este incontestabil cea mai bună alegere pentru producția de MDF mulat. Acesta este adezivul care le folosim în tehnologia noastră. Avantajul adezivului topit fierbinte este că, împreună cu procesul de lipire fizică, există o reacție chimică ce duce la formarea unei plase de suprafață (reticulare chimică), ceea ce conduce la o mai mare comparativ cu adezivi obișnuiți:

– stabilitate termică adeziv (de la – 40°C până la +150°C!)

– rezistență la umezeală și apă

– productivitatea (viteză de alimentare de la 1,5 până la 40 m/min)

– vârstă rezistență

– rezistența la solvenți și / sau detergenți

Datorită proprietăților sale PUR adeziv topit la cald are în comun foarte aproape invizibil, care reduce semnificativ probabilitatea de folie ciobire chiar și atunci când coaserea plintei în condiții de frig.

Deci, ca rezultat: utilizarea de gros de bord de înaltă calitate MDF de frezat adancime, PVC a lumii recunoscut producatori, PUR moderne adezivi termofuzibili – ne ofera o baza ideala pentru crearea de MDF laminat de cea mai înaltă, de calitate impecabilă. Proprietăți, care sunt tăiate deasupra celor mai renumite branduri europene, folosind folie adezivă pentru cea mai mare parte de acoperire.

Specificații principale
Producator
Culoare
Alb
Marime
80mm