New

Mocheta dale modulara Baltic 70

580 lei
Garanție 5 ani

Ridicarea marfei din oficiu

Mocheta dale – placi 50×50 (modulara) pentru trafic intens destinata pentru birouri, spatii comerciale, spatii de joaca pentru copii sau cladiri publice. Mocheta dale ignifugata este tratata antistatic si antimurdarire. Ea se regaseste intr-o paleta foarte mare de culori. Culori deschise precum crem, bej, in culori vii precum rosu, albastru, verde portocaliu dar si in culori mai incchise precum gri, maro inchis sau negru.

Modele mocheta dale, modulara 50×50 pentru birouri de trafic intens
Tinand cont de aceste cerinte, oferim sisteme si solutii de mochetare adaptate cerintelor solicitate de client. Mochetele modulare asigura o buna izolare fonica si termica, confort tactil, au suprafata antiderapanta si proprietati antialergice. Pretul mochetei de trafic intens in dale distribuite de firma noastra depinde textura, compozitia si caracteristicile tehnice ale acesteia. In functie de compozitia mochetelor, destinatia camerei si exigentele estetice ale dvs., consilierii nostri in vanzari va pot oferi sfaturi si informatii tehnice astfel incat alegerea dumneavoastra sa fie cea corecta.

Montaj si intretinere mocheta modulara
Mocheta dale este foarte usor si rapid de montat, oferind acces oricand la pardoseala tehnica in cazul in care este nevoie de efectuarea unor modificari sau a unor reparatii. De asemenea, mocheta dale este un bun izolator fonic reducand cu mult zgomotul, termic ajutand la mentinerea unui climat placut si calduros in cladire, fapt ce conduce la o scadere majora a facturilor de incalzire pe timp de iarna, cu o rezistenta foarte mare la foc, si totodata nu permita alunecarea.
In plus, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli, mocheta dale permite acoperirea in intregime a intregii pardoseli, indiferent de forma si de suprafata acesteia, mocheta modularaeste o optiune foarte avantajoasa pentru amenajarea unor spatii precum restaurante, hoteluri, gradinite, birouri etc deoarece in astfel de locuri riscul degradarii unei zone sau bucati din mocheta este foarte ridicat, iar mocheta dale permite inlocuirea doar a unei bucati afectate.
Mocheta dale are o durata de viata destul de mare, de pana la 10 ani. Cu mocheta dale oferita de ePardoseli, pardoselile din biroul firmei tale sau al salii de restaurant vor fi estetice, confortabile, antialergice, rezistente la trafic intens si usor de intretinut.

Mocheta modulara, un plus de avantaje
Mocheta de tip dale, numita si mocheta modulara, este folosita spatiile de birouri, restaurante, scoli sau gradinite. Mocheta modulara este un tip de pardoseala moderna ce ofera posibilitati nesfarsite de combinare. Are un design deosebit, aspect frumos, este stilata si rezistenta in acelasi timp. Mocheta modulara se poate combina in culori si texturi diferite, obtinandu-se efecte vizuale deosebite.
Avantajele oferite de o mocheta de tip dale sunt numeroase. In primul rand, aceasta scurteaza timpul de montaj. Fiind formata din dale, permite accesul la pardoseala tehnica. In cazul in care o anumita zona este deteriorata, nu este nevoie sa se inlocuiasca pardoseala din intreaga incapere, ci doar partea deteriorata.
Pe langa faptul ca este usor de inlocuit, are si alte avantaje: se instaleaza usor, este ideala pentru pardoselile suprainaltate, este o mocheta rezistenta la trafic intens, este rezistenta la foc si la razele UV, este rezistenta la murdarie, reprezinta o bariera termica si fonica.
Pentru a avea un aspect estetic deosebit, mocheta trebuie montata intr-un mod profesionist, urmand procedurile specifice. Montajul mochetei de tip dale se realizeaza rapid prin amplasarea acesteia direct pe pardoseala. Pe spatele dalelor de mocheta sunt desenate sensurile de montaj care trebuie respectate, pentru a avea imbinari perfecte.

Montarea dalelor de mocheta modulara
Montarea mochetei de tip dale este foarte usor de realizat si nu necesita folosirea de adezivi de lipire si nici specialisti care sa o monteze. Poate fi montata rapid de oricine pe orice suprafata de pardoseala aleasa.
Mocheta modulara reprezinta o metoda de amenajare rapida, eleganta si moderna a pardoselilor. Este fabricata din materiale moderne care o fac sa fie unica prin calitatile sale deosebite. Mocheta modulara lupta foarte bine impotriva igrasiei si a umezelii, nu retine apa si nu putrezeste, de aceea este ideala pentru orice fel de spatiu, inclusiv pentru locuinte.
Faptul ca se aseaza perfect pe orice tip de pardoseala si are aderenta perfecta pe orice material, indiferent ca este vorba de gresie, beton sau parchet, o face pardoseala ideala pentru toate spatiile si incaperile, de la hoteluri, firme, moteluri, baruri, pensiuni, vile, birouri, ansambluri rezidentiale, banci, gradinite, scoli, sali de sport.
Mocheta de tip dale este ideala pentru amenajarea pardoselilor tehnice, facilitand accesul la realizarea cablaturii din birouri, expozitii, etc. Este potrivita si pentru spatiile in care mocheta de tip rola nu este alegerea cea mai buna din cauza spatiului cu forme neregulate, cu multe colturi, multe piese de mobilier sau altele.
Mocheta modulara este fabricata din aceleasi materiale ca si mocheta clasica, fiind la fel de rezistenta si usor de intretinut ca aceasta. Datorita modului de fabricatie, acest tip de mocheta este mai stabila dimensional decat mocheta in rola. Mocheta de tip dale ofera un design si o culoare deosebite oricarui spatiu, prin posibilitatile multiple de individualizare. Cu ajutorul unei astfel de mochete se pot construi desene si accente noi, care pot schimba oricand aspectul unui spatiu sau se pot inlocui zonele intens tranzitate, care se deterioreaza usor.

Specificații principale
Producator
Betap
Marime
50x50cm
Material
Poliamid 100%
Clasa Trafic
33
Grosime
5mm