Riflaj din lemn Akupanel White Oxide

4300 lei
Cantitatea
Garanție 10 ani

Ridicarea marfei din oficiu

  • Panoul acustic – riflaj din lemn – poate fi folosit pentru a crea un perete elegant din șipci sau tavan din șipci în casa ta.
  • Produsul este fonoabsorbant de clasa A, înlătură reverberațiile și reduce semnificativ zgomotul.
  • Produsul este confecționat în Danemarca și se livrează direct din fabrică.
  • Fetrul acustic este realizat din plastic reciclat și se folosește doar lemn provenit din exploatare forestieră sustenabilă.
  • Șipcile sunt confecționate din plăci din fibră de densitate medie.
  • Panourile vin în module pre-asamblate, dimensiuni 2400 x 600 x 22 mm, ceea ce face instalarea extrem de ușoară.
  • ATENUEAZĂ SUNETUL CU UN PANOU SCANDINAV DIN ŞIPCI FRUMOS PROIECTAT, CARE ABSOARBE SUNETUL ŞI ÎNLĂTURĂ REVERBERAŢIILE
    Visezi să adaugi ceva foarte special casei tale, care nu numai că va arăta grozav, ci va amortiza și sunetul în cameră? Atunci Akupanelul este pentru tine. Imaginează-ți un panou din șipci pe peretele din spatele camerei tale de zi. Sau pe tavan. Nu numai că amortizează sunetul, dar arată și elegant. Cu siguranță, îți va oferi un flux constant de complimente ori de câte ori ai oaspeți acasă.
    PRODUS ÎN DANEMARCA
    Toate panourile acustice sunt produse în Ribe, Danemarca. Acest lucru asigură menținerea celei mai înalte calități posibile a produselor. Fiecare panou care iese din mica fabrică trece printr-un control strict al calității, astfel încât să îi asigure calitatea. Asigură măiestrie la nivel înalt și respectarea standardelor de calitate foarte ridicate.
    PÂSLA ACUSTICĂ ESTE FABRICATĂ DIN STICLE DE PLASTIC RECICLATE ȘI TOT LEMNUL PROVINE DIN EXPLOATARE FORESTIERĂ SUSTENABILĂ
    Producătorul folosește doar materiale de cea mai înaltă calitate, iar materialele cu efecte minime asupra mediului reprezintă o prioritate. Le pasă cu adevărat de mediu și de condițiile de muncă ale oamenilor cu care colaborează. Mai mult decât atât, ar prefera să plătească un preț mai mare pentru materiile prime, astfel încât să se asigure că lucrătorii forestieri pot avea un salariu decent, decât să facă un compromis asupra prețului. Acest lucru asigură, de asemenea, că nu tăie niciodată mai mulți copaci decât poate pădurea să producă din nou. Tot din acest motiv folosesc doar plastic reciclat pentru fetru. Ei iau un deșeu și creează ceva frumos din el, astfel încât să nu ajungă în oceane. Este un câștig pentru toată lumea.
    DIMENSIUNI PRODUS
    Akupanel măsoară 2400 x 600 mm și este fabricat din lamele de 11 mm și 27 mm adâncime, cu o distanță de 13 mm între ele. Scândurile sunt montate pe o bază de fetru acustic. Fetrul acustic special conceput este fabricat din material reciclat și are o grosime de 9 mm. Panoul are o grosime de 22 mm în total, inclusiv lamelele și fetrul.
  • NU LĂSA ACUSTICA SLABĂ SĂ TE ÎNNEBUNEASCĂ

    Este greu să auzi ce spun musafirii? Acustica slabă reprezintă o problemă majoră în multe case, dar cu panourile acustice poți crea un confort acustic pentru tine, familia ta și pentru musafirii tăi.
    Sunetul este format din unde, iar când undele sonore lovesc o suprafață dură, sunetul nu își reduce viteza, ci se reflectă în toată camera, ceea ce duce la reverberații. Panoul acustic amortizează sunetul prin absorbția undelor sonore atunci când lovesc fetrul și șipcile, astfel încât sunetul se stinge în fetru și nu în cameră.
    TEST DE SUNET – CLASA A
    La testul de sunet panourile s-au clasificat în clasa A, care este cel mai înalt nivel posibil. Pentru a obține clasa A, trebuie să instalezi vată minerală în spatele panourilor . De asemenea, poți monta panourile direct pe perete. Când faci acest lucru, panourile vor atinge clasa D, astfel ca ele vor amortiza în continuare sunetul.
    După cum poți vedea în grafic, panourile sunt cele mai eficiente pe frecvențe cuprinse între 300 Hz și 2000 Hz, ceea ce acoperă un spectru larg. În realitate, aceasta înseamnă că panourile vor amortiza atât notele înalte, cât și sunetele joase. Vocile puternice și zgomotul obișnuit din casă sunt de obicei pe frecvențe aflate între 500 – 2.000 Hz și, după cum se poate observa în grafic, este chiar zona în care Akupanelul este cel mai eficient.

    Testul de sunet se bazează pe panouri acustice montate pe scândură de 45 mm, cu vată minerală în spatele panourilor. Acest lucru face cu adevărat diferența dacă ai acustică slabă în încăpere.
    De asemenea, panourile pot fi foarte utile într-un birou, deoarece o ambianţă sonoră corespunzătoare îi va face pe angajați mai fericiți și mai eficienți. Cercetările au descoperit, de asemenea, că restaurantele cu acustică bună vor genera mai multe venituri per oaspete decât cele cu acustică slabă. Cu alte cuvinte – crearea unei ambianţe sonore bune este importantă pentru sănătatea ta.
    INSTALAREA ESTE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ. FĂ-O SINGUR SAU CERE AJUTOR DE LA UN TÂMPLAR
Specificații principale
Producator
Marime
2400x600x23mm