Profil Inox pentru gresie U-5-2440-COPPER-MI 0.5x240cm

380 lei
Garanție 24 luni

Ridicarea marfei din oficiu

Profilele metalice rectificate sunt un decor modern de faianta, ideal pentru a completa aranjarea placilor rectificate. Profilele vă permit să creați atât compoziții simple, cât și foarte avansate pe orice perete. Aceste decorațiuni se armonizează nu numai cu glazura, ci funcționează excelent și în combinație cu betonul arhitectural, lemnul, scândură de mobilier sau ca decor interesant al unui perete pictat clasic. 

Profilele metalice sunt realizate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, rezistent la acizi. Oțelul supus unor procese tehnologice speciale și un control riguros al calității garantează obținerea unui produs Premium de a cărui splendoare deplină se va bucura mulți ani de utilizare.

Linia profilelor noastre combinată cu placarea ceramică sau piatra naturală creează un aspect inovator, inovator. Iar diferitele lățimi și structuri ale produsului permit aranjarea individuală a interioarelor dumneavoastră.

Metoda de asamblare:

• Profilele se montează cu lipici de asamblare  sau prin înglobare în adeziv pentru plăci.

• Profilele pot fi tăiate cu ușurință la lungimea dorită cu foarfece metalice sau cu o polizor unghiular cu un disc adecvat pentru prelucrarea metalelor.

Avantaje:

  • Otel colorat metalurgic - culoarea este data deja in faza de laminare - lamele nu sunt vopsite/lacuite - culoarea este permanenta.
  • Grosimea produsului -  potrivită cu grosimea glazurii.
  • Rezistență la apă și umiditate - datorită utilizării tablei de oțel inoxidabil.
  • Material de înaltă calitate dintr-o oțelărie certificată, asigurat cu o folie de protecție specială pentru călătorie și asamblare.
  • Unghiurile de îndoire sunt finisate „ascuțit” - potrivire fără rosturi pe plăci rectificate.
  • Produsul are certificatul de calitate ISO 9001:2015 si certificatul CE.

 

De ce merită să cumpărați de la noi:

  • Suntem un producător, datorită căruia prețul oferit de noi este cel mai bun de pe piață,
  • Oferim suport profesional din partea experților noștri. Vă vom sfătui și vă vom ajuta. Răspundem rapid la fiecare întrebare privind metoda de asamblare, selecția materialelor și oferim informații detaliate despre gama noastră.
  • Oferim o garanție lungă.
  • Folosim cele mai bune materiale disponibile pe piata pentru productie. Furnizorii noștri sunt profesioniști dovediți, certificați și cu experiență.
  • Oferim o gama larga de produse. Puteți cumpăra tot ce aveți nevoie de la noi și plătiți transportul o singură dată.

 

Îngrijire: 

Pentru a pastra culoarea, in caz de murdarie, plintele trebuie intretinute numai cu o carpa delicata, moale si apa cu sapun. Nu frecați sau frecați. 

Comentarii:

Culoarea produselor noastre este obținută în procesul de galvanizare, datorită căruia este vie și își păstrează proprietățile.

În comparație cu alte culori, negrul se caracterizează printr-o aderență mai mică decât altele. Evitați frecarea materialului.

Vedeți comparația de negru în finisaj lucios și mat - Video

 

 

Desen tehnic

 

Vezi și alte decorațiuni din serie: 

https://mirpolov.md/ro/decor/profilinox/

 

Specificații principale
Producator
GANDALF
Culoare
Bronz
Mod utilizare
Decor