-27%
Mobila italiana canapea Chantal pentru 3 locuri
Mobila italiana canapea Chantal pentru 3 locuri
Mobila italiana canapea Chantal pentru 3 locuri

Mobila italiana canapea Chantal pentru 3 locuri

29250 lei
40000 lei
Cantitatea
Garanție 5 ani

Ridicarea marfei din oficiu

Stil: Clasic / Istoric

Marimi: (LхWхH) 210x90x87cm

Structura : Structura de sustinere din lemn de pin de diferite grosimi. Părți rămase din panouri din PAL din clasa E1, detalii din panouri din lemn dur sau celulozic. Structură acoperită complet cu intercapă. 

Arc: Spatele este realizat din panouri din fibre de lemn dure sau celulozice. Sezutul este sustinut de curele elastice din propilena si latex, pentru sezutul canapea pat cu mecanism electrosudat pentru soclu. 

Captuseala perne : Perne spatar din spuma poliuretanica nedeformabila cu densitatea 18kg/mc, acoperite cu Tecnoform Perne sezut din spuma poliuretanica nedeformabila, densitate 30 kg/mc, acoperite Tecnoform. 

Husa : Husa este complet detasabila, este confectionata din material textil, microfibra sau piele artificiala (pentru instructiuni de compozitie si spalare, consultati eticheta). 

Picioare: Din plastic negru. 

Caracteristici mecanism : Restul este realizat din otel lustruit, vopsit cu vopsele pe baza de pulbere de inalta rezistenta, cu baza electrosudata. Saltea din spumă poliuretanică, acoperire din material din bumbac. Dimensiuni: Înălțimea scaunului de la sol cm. 44 Adancime scaun cm. 54 Latime cotiera cm. 20

Specificații principale
Producator
DITRE ITALIA
Model
Chantal
Marime
(LхWхH) 210x90x87cm