Spray deodorant pentru casa 300ml

470 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

Prospetime de vara, tandretea citricelor sau tentatie dulce - jocuri de arome create sub inspiratia naturii, care sunt gata sa iti imbogateasca casa cu note unice de mirosuri.

AromăDore (elita)
Volum300 ml
EficienţăSprayul de acasă oferă o aromă intensă și de lungă durată
Note de vârfcaramel, portocală, pepene galben, lime, petitgrain, frunze verzi și grapefruit.
Notele de mijlocviolet, trandafir și lavandă.
Note de bazămosc alb, ambra si paciuli.


De la dulceața verii la seninătatea infuzată de lavandă, de la clasic și elegant la modern, notele de parfum pentru spațiul tău au fost atent selectate și combinate armonios. Aceste arome oferă o senzație de parfum de lungă durată și distinctă. O sticlă de odorizant de casă conține 300 de mililitri de lux pur. Această cantitate este suficientă pentru a vă umple casa cu arome plăcute de mai multe ori. Un spray cu aspect luxos, care va transporta parfumurile tale preferate într-o sală de ședințe, într-o cameră de zi confortabilă sau în alte spații în care mirosurile inspirate din natură îți vor menține spiritul ridicat și creativ pentru o lungă perioadă de timp. Vă rugăm să rețineți că spray-ul a fost creat pentru aromatizarea încăperilor, așa că nu recomandăm utilizarea lui pe suprafața mobilierului, covoarelor, draperiilor și altor materiale textile. Pentru cei care doresc să se bucure de arome noi, recomandăm testarea spray-ului mai întâi pe o zonă mică. Astfel, poți înțelege care ar trebui să fie utilizarea optimă a spray-ului în casa ta.

Scurte informatii despre spray-ul aromatic pentru incaperi:
Volum spray - 300 ml
Arome intense si de lunga durata.
Aromele se simt bine într-o cameră caldă și uscată.
Se recomandă testarea spray-ului pe o zonă mică înainte de utilizare.
Ambalat într-o cutie neagră elegantă
Fabricat în Lituania.

Ingrediente:  etanol, acetat de linalil, linalol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-onă, Salicilat de benzil, d-Limonen.

Avertisment:  lichid și vapori foarte inflamabili. A se păstra între 5°C și 25°C, ferit de lumina directă a soarelui, flăcări deschise, scântei, suprafețe fierbinți sau alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Evitați contactul cu pielea și ochii. Poate provoca o reacție alergică. A nu se lasa la indemana copiilor. În caz de contact cu pielea sau ochii, clătiți imediat cu multă apă și solicitați asistență medicală dacă este necesar. Dacă este necesară îngrijirea medicală, țineți eticheta produsului la dumneavoastră. Nu se recomandă utilizarea spray-ului pe suprafața mobilierului, covoarelor, draperiilor și altor textile.

Arome disponibile: 

  • ELITE: By Design, Blue Night, Brasília, Curious Crafts, Diamond, Dore, Fantasy, Infinity flow, Instinct, Majesty, Night Craft, Old Million, Wildfire
  • GOLD: Ohena, Wyny, Lesym
Specificații principale
Producator
Zona de utilizare
Spray deodorant pentru casa