Baterie pentru baie RUBINETA ULTRA-10/K (SW) (BK) U1KP68

3110 lei
Garanție 5 ani

Ridicarea marfei din oficiu

Design inovator de robinet compact - gura de scurgere ascunsă!

Duza acționează ca un deviator: atunci când dușul este rotit într-un sens sau altul, apa poate curge prin capul de duș sau prin duș;

Mixerul poate fi folosit nu numai la duș, ci și în baie

RubiBrass este un aliaj special de alamă care este utilizat în toate produsele RUBINETA. Acest aliaj de alamă durabil și sigur conține un minim de plumb și alte substanțe inutile care pot reacționa negativ cu apa potabilă.

RubiCoat-E este o acoperire neagră foarte puternică și durabilă, cu o garanție de 5 ani. Tehnologia îmbunătățită de acoperire cu polimeri cu o etapă suplimentară de galvanizare garantează o rezistență și stabilitate mai mari.

Cartuș CITEC Rubineta (Spania). Fiabil și va dura mult timp. Cartuș standard – 35 mm.

Aeratorul Neoperl Slim Air este rezistent la calcar, iar directia curgerii apei este reglabila. Este aproape invizibil, ceea ce adaugă estetică și eleganță designului robinetului. Neoperl este cel mai mare producător mondial de aeratoare din Germania.

Fiecare mixer este supus unei inspecții vizuale manuale suplimentare înainte de a fi expediat clienților din fabrică.

Garanție: 5 ani pentru etanșeitatea carcasei; 5 ani pentru cartus ceramic; 24 de luni pentru componente (cap de dus, furtun de dus).

Mixerul vine cu un cartus spaniol CITEC, care asigura performanta maxima si calitate inalta. cartus de 35 mm.
Acest robinet dispune de un aerator Neoperl Perlator Honeycomb: zgomot redus, viață mai lungă, calitate excelentă a curgerii, control îmbunătățit al calcarului. Neoperl este cea mai importantă companie de aeratoare din lume.
RubiBrass este un aliaj special de alamă rezistent la coroziune care este utilizat în toate produsele RUBINETA. Acest aliaj de alamă durabil și sigur conține un minim de plumb și alte substanțe inutile care pot reacționa negativ cu apa potabilă.

Instructiuni Montare


Specificații principale
Suprafata
Matt
Functie
Pentru baie
Culoare
Negru
Material
Alama
Metoda de reglare
Maner
Producator