Baterie cu dus igienic Rubineta ONYX 625134

1730 lei
Garanție 5 ani

Ridicarea marfei din oficiu

Baterie bideu pentru apa rece si calda.

Stil scandinav discret, funcționalitate excelentă, ușurință în utilizare și compactitate. Produsul este ideal pentru băile mici (distanța dintre excentrici este de 15 cm).
Avantaje: capul de duș pentru bideu este fabricat din alamă de înaltă calitate (cel mai des se folosește plasticul), un furtun de duș de înaltă rezistență, un suport pentru capul de duș pe baterie în sine - nu este nevoie să instalați suportul pe perete .

Inclus:
– Mixer (cartuș de 25 mm)
– Furtun dus Con/Imp (S.S.) 120 cm
– Cap de dus bideu din alama de inalta calitate
– Excentrici cu plăci

RubiBrass este un aliaj special de alamă care este utilizat în toate produsele RUBINETA. Acest aliaj de alamă durabil și sigur conține un minim de plumb și alte substanțe inutile care pot reacționa negativ cu apa potabilă.

SolidChrom este o acoperire cromată durabilă și fiabilă de cea mai înaltă clasă. Grosimea de 20-25 microni garanteaza rezistenta la uzura si aspectul estetic, iar gradul ridicat de netezime al acoperirii cromate ii mareste proprietatile antibacteriene.

Cartuș CITEC Rubineta (Spania). Fiabil și va dura mult timp. Cartuș standard – 25 mm.

Fiecare mixer este supus unei inspecții vizuale manuale suplimentare înainte de a fi expediat clienților din fabrică.

Garanție: 5 ani pentru etanșeitatea carcasei; 5 ani pentru cartus ceramic; 24 de luni pentru componente (cap de dus, furtun de dus).

Notă:

Datorită rezistenței crescute la curgerea apei, picăturile reziduale de apă pot picura din robinet și cap de duș pentru o perioadă de timp după utilizare.

Instructiuni Montare


Specificații principale
Suprafata
Lucios
Functie
Bideu
Culoare
Chrome
Material
Alama
Metoda de reglare
Maner
Producator