Baterie bucatarie cu furtun flexibil magnet Rubineta Ultima-50 UL50008

3450 lei
Garanție 5 ani

Ridicarea marfei din oficiu

Design premium exclusivist. O gura flexibila cu atractie magnetica si doua functii de eliberare a apei (traditionala si de ploaie) va face din treburile zilnice o placere.

RUBINETA ULTIMA-50 – Câștigător al premiului de design lituanian „GERAS DIZAINAS” la categoria elemente de interior (2015)

Fabricat în Lituania.

RubiBrass este un aliaj special de alamă care este utilizat în toate produsele RUBINETA. Acest aliaj de alamă durabil și sigur conține un minim de plumb și alte substanțe inutile care pot reacționa negativ cu apa potabilă.

SolidChrom este o acoperire cromată durabilă și fiabilă de cea mai înaltă clasă. Grosimea de 20-25 microni garanteaza rezistenta la uzura si aspectul estetic, iar gradul de porozitate al invelisului cromat ii garanteaza proprietatile antibacteriene.

Robinetul folosește aerator 

Neoperl: zgomot redus, durată de viață mai lungă, calitate excelentă a debitului de apă. Neoperl este cel mai mare producător mondial de aeratoare din Germania.
Acum un aerator cu flux laminar actualizat! Experimentați puritatea impecabilă a fluxului nostru laminar. Datorită absenței curenților turbionari, fluxul nostru rămâne limpede și revigorant natural, oferind o senzație de puritate de neegalat.

Setul include furtunuri flexibile din poliester de 60 cm de la producătorul german Fliesser cu tub interior din PeX. Furtunurile PeX nu schimbă gustul și mirosul apei de băut și nu emit substanțe nocive. Fabricat în conformitate cu cel mai recent standard european EN 13618:2016.

Mixerul este proiectat folosind un cartus Kerox. Kerox este cel mai mare producător mondial de cartușe din Ungaria. Caseta standard – 25 mm.

Fiecare mixer este supus unei inspecții vizuale manuale înainte de a fi expediat clienților din fabrică.

Instructiuni Montare


Specificații principale
Suprafata
Lucios
Functie
Pentru bucatarie
Culoare
Chrome
Material
Alama
Metoda de reglare
Maner
Producator