Difuzor de aroma petru auto clipsa OLD MILLION

200 lei
250 lei
Cantitatea
Garanție 1 lună

Ridicarea marfei din oficiu

Viața este o călătorie cu multe momente de neuitat. Plin de un joc de arome, devine și mai incitant.

Odorizantul în stil minimalist este un decor elegant pentru interiorul mașinii tale. Va emite parfumurile la alegere până la 30 de zile! Veți putea experimenta arome de lux de îndată ce odorizantul este introdus în grătar. Odată cu includerea unui flux de aer mai cald, aromele devin și mai intense. Suportul metalic este reutilizabil. Așadar, după ce parfumul tău preferat s-a terminat, poți reutiliza suportul și îl reumple cu o capsulă nouă cu același parfum sau parfum luxos pe care nu l-ai încercat încă.

Procesul de pregătire a unui odorizant auto pentru utilizare constă în doar câțiva pași. Te poți bucura instantaneu de aromele fascinante din mașina ta. Mai întâi, deșurubați capacul frontal al suportului pentru odorizant, apoi puneți capsula cu parfumul la alegere în spațiul prevăzut. Apoi, după ce înșurubați capacul la loc, introduceți suportul de parfum în grila aparatului de aer condiționat din mașină. Acum trebuie doar să stai confortabil pe scaunul șoferului și, după ce a pornit mașina, să simți senzația de a începe o nouă călătorie!

Scurte informatii despre odorizantul auto:
Pachetul contine 1 capsula de parfum concentrat.
Suport metalic reutilizabil.
Arome mai intense se simt după pornirea fluxului de aer cald.
Arome intense care durează până la 30 de zile.
Ambalat în ambalaj negru.
Fabricat în Lituania.

Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Poate provoca alergii. În caz de contact cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă. Solicitați asistență medicală dacă este necesar. Dacă este necesar un sfat medical, vă rugăm să aveți eticheta produsului la dumneavoastră. Evitați eliberarea produsului în mediu. Producătorul nu este responsabil pentru nicio daune care ar putea rezulta din utilizarea greșită a acestui produs.

Eficienţăsuport reutilizabil cu capsule înlocuibile care vor da o aromă plăcută până la 30 de zile
DimensiuniDiametru: 3,7 cm


AROME DISPONIBILE:

  • By Design, Black Grapes, Blue Night, Conegòn, Curious Crafts, Diamond, Dore, Fantasy, Infinity flow, Inoop, Instinct, Majesty, Old Million, Pomegranate, Rich Party, Ohena
Specificații principale
Producator
Mod de utilizare
Clipsa