Odorizant spray parfumat BLUE NIGHT

200 lei
Cantitatea
Garanție 1 lună

Ridicarea marfei din oficiu

Compoziții rafinate de parfumuri care sunt concepute pentru a oferi plăcere din cele mai de neuitat călătorii din viață. Spray-ul de parfum conține 100 de mililitri de lux gata să-ți infuzeze mașina cu mirosuri vibrante și de lungă durată. Doar câteva clicuri - și mirosurile nedorite, cum ar fi mirosul de țigări, animale sau alte mirosuri neplăcute, vor dispărea instantaneu din interiorul mașinii.

Prospețime citrice, seninătate sau dulceață de vară - infuzați-vă mașina cu arome inspirate din natură. Avem o selecție largă de odorizante care vă vor încânta întotdeauna cu un joc de note strălucitor și de lungă durată în călătoriile dumneavoastră de zi cu zi. Spray-ul de parfum conține 100 de mililitri de compoziții de calitate excepțională, care te vor rezista mult timp, astfel încât să te poți bucura de parfumuri exclusive pe drum. După doar câteva pulverizări, mirosurile nedorite precum țigări, animale sau alte mirosuri neplăcute vor dispărea instantaneu din interiorul mașinii. De fiecare dată când te urci în mașină, te poți bucura de arome inspirate din natură. Alege parfumul care iti place cel mai mult si bucura-te de arome bogate in fiecare zi! 

Scurte informații despre spray-ul nostru de parfum pentru mașină:
Volumul spray-ului pentru parfum auto este de 100 ml.
Mirosuri intense și de lungă durată.
Câteva spray-uri sunt suficiente pentru a elimina mirosurile neplăcute.
Perioada de valabilitate după deschidere - 12 luni.
Fabricat în Lituania.

Atenție: lichid și vapori foarte inflamabili. A se păstra la 5°C - 25°C, ferit de lumina directă a soarelui, flăcări deschise, scântei, suprafețe fierbinți sau alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Evitați contactul cu ochii și pielea. Poate provoca alergii. A nu se lasa la indemana copiilor. În caz de contact cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă. Solicitați asistență medicală dacă este necesar. Dacă este necesar un sfat medical, vă rugăm să aveți eticheta produsului la dumneavoastră.

AROME DISPONIBILE:

  • ELITE: By Design, Blue Night, Brasília, Curious Crafts, Diamond, Dore, Fantasy, Infinity flow, Inoop, Instinct, Majesty, Night Craft, Old Million, Wildfire
  • GOLD: Ohena, Wyny, Lesym
Specificații principale
Producator
Mod de utilizare
Odorizant spray parfumat