Odorizant de carton suspendat cu funie Infinity Flow

100 lei
Cantitatea
Garanție 1 lună

Ridicarea marfei din oficiu

Viața este o călătorie cu multe momente de neuitat. Plin de un joc de arome, devine și mai incitant.

Fiecare gând, fiecare poveste, fiecare eveniment a fost mai întâi imortalizat pe o bucată de hârtie. La fel ca și compozițiile de parfum pe care le-am ales. Odorizantul de hârtie este plin de note de parfumuri luxoase. Mirosul lor este suficient pentru a le bucura până la 20 de zile! Odorizantul poate fi agățat. Prin urmare, dacă îl atârnați pe o oglindă, nu numai că va încânta ochiul cu exclusivitatea sa, ci și va răsfăța pe toată lumea cu aroma sa pronunțată. Aromele mai puternice se simt atunci când mașina are o mai bună circulație a aerului. Pregătirea odorizantului suspendat pentru utilizare este foarte simplă - trebuie doar să deschideți pachetul în locul indicat pe ambalaj, să scoateți odorizantul trăgând de sfoară, apoi să îl atârnați pe oglindă. Vă rugăm să rețineți că produsul trebuie scos cu atenție și încet, astfel încât să nu atingă alte suprafețe.

Scurte informații despre odorizantul de hârtie suspendat:
Parfum concentrat.
Fabricat din hârtie, de unică folosință.
Aromele mai intense se simt atunci când aerul circulă.
Arome intense care durează până la 20 de zile.
Ambalat în ambalaj negru.
Fabricat în Lituania.

Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Poate provoca alergii. În caz de contact cu ochii sau pielea, clătiți imediat cu multă apă. Solicitați asistență medicală dacă este necesar. Dacă este necesar un sfat medical, vă rugăm să aveți eticheta produsului la dumneavoastră. Evitați eliberarea produsului în mediu. Producătorul nu este responsabil pentru nicio daune care ar putea rezulta din utilizarea greșită a acestui produs.

Eficienţăparfum intens si de durata pana la 20 de zile


AROME DISPONIBILE:

  • By Design, Black Grapes, Blue Night, Brasília, Conegòn, Curious Crafts, Diamond, Dore, Fantasy, Infinity flow, Inoop, Instinct, Majesty, Old Million, Pomegranate, Rich Party, Ohena
Specificații principale
Producator
Mod de utilizare
Odorizant de carton suspendat cu funie