Scrub si peeling pentru corp 200ml

350 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

O atingere plăcută, o strălucire catifelată și o aromă încântătoare sunt calitățile care îți vor încânta pielea după folosirea unui scrub de corp.

AromăDore (elita)
Volum200 ml
Eficienţăscrubul curăță, hidratează și hrănește eficient pielea
Compussare de Marsilia mineralizată, ulei de măsline, ulei de palmier (certificat din ferme ecologice), ulei de cocos, unt de cacao, glicerină, betaină, vitamina E

Exfoliant corporal cu sare de mare este bogat în uleiuri naturale și vitamine care îndepărtează eficient celulele moarte ale pielii și desfundă porii. Combinația de glicerină și betaină previne eficient deteriorarea mediului și oferă protecție naturală pielii. Exfoliantul contine si ulei de masline, care restabileste echilibrul de umiditate pierdut si imbunatateste starea pielii, hranind-o intens. Uleiul de cocos și untul de cacao oferă protecție împotriva semnelor de îmbătrânire prematură. Scrubul nu zgârie pielea, ci o masează ușor și o învăluie cu o aromă rafinată. Produsul este recomandat a fi folosit dupa o baie sau alte tratamente cu apa. Pentru a vă bucura de beneficiile sale, aplicați pur și simplu o cantitate mică pe pielea curățată și masați cu mișcări circulare blânde până la absorbție. După câteva minute, clătește-ți pielea cu apă caldă și usucă, te vei putea bucura de aroma subtilă. Scrubul este potrivit pentru toate tipurile de ten, il reface, oferindu-i catifelare si un aspect sanatos!

Atenție:  numai pentru uz extern. Nu aplicați scrubul după epilare sau pe pielea iritată sau deteriorată. Aveți grijă să nu vă introduceți scrubul în ochi sau gură. Se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate a pielii înainte de utilizare. Perioada de valabilitate 12 luni de la data deschiderii.

Produse:  clorură de sodiu, ulei de Elaeis Guineensis (palmă), unt de cacao Theobroma, unt de Butyrospermum Parkii (shea), ulei de fructe de Olea Europea (măsline), cocamidopropil betaină, aqua, glicerină, propilenglicol, sodiu stearat de sodiu, stearat de sodiu, Cocoat de sodiu, xilen sulfonat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, acid stearic, EDTA tetrasodic, etidronat tetrasodic, parfum, cedramber, acetat de linalil, linalol, salicilat de benzii, limonen, alcool benzilic.

Arome disponibile: 

  • Dore, Majesty, Inoop, Ohena, Délavé
Specificații principale
Producator
Ingrijire
Corp