Ulei pentru corp 200ml

450 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

Infuzat cu arome de lux, acest unt de corp va reda catifelarea si netezimea mult asteptata pielii tale.

AromăDore (elita)
Volum200 ml
Eficienţăuleiul hidratează, hrănește și protejează eficient pielea
Note de vârfcaramel, portocală, pepene galben, lime, petitgrain, frunze verzi și grapefruit.
Notele de mijlocviolet, trandafir și lavandă.
Note de bazămosc alb, ambra si paciuli.
Compuscombinație de 4 uleiuri naturale nerafinate (unt de cacao, unt de shea, nucă de cocos, ulei de semințe de struguri) + parfum

Acest ulei cu formula excepțională este conceput pentru a îngriji pielea uscată, foarte uscată sau deteriorată. Untul de shea este bogat în acizi grași care asigură o hidratare eficientă și mențin elasticitatea pielii. Combinația de unt de cacao și ulei de sâmburi de struguri are proprietăți antioxidante pentru a combate daunele radicalilor liberi și pentru a oferi protecție naturală a pielii. Când este folosit zilnic, furnizează organismului intens vitamine și minerale esențiale, astfel încât pielea ta va arăta sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp. Absorbit rapid, uleiul nu lasa o senzatie grasa, facand pielea mai moale si mai elastica. Combinația de uleiuri naturale este potrivită pentru utilizare după plajă, înot sau depilare. Pentru a vă bucura de beneficiile uleiului, aplicați pur și simplu o cantitate mică pe pielea curățată și masați cu mișcări circulare blânde până la absorbție. Procedura va fi mai eficientă dacă faceți mai întâi o baie caldă. Uleiul nu contine coloranti sintetici sau siliconi, asa ca vei fi placut surprins de senzatiile naturale si aroma placuta, iar pielea ta va deveni incredibil de moale!

Vă rugăm să rețineți:  numai pentru uz extern. Untul de corp poate deveni mai subțire atunci când este expus la căldură. Aveți grijă să nu vă introduceți produsul în ochi sau gură. Se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate a pielii înainte de utilizare. Perioada de valabilitate 12 luni de la data deschiderii.

Ingrediente:  unt de cacao, unt de Butyrospermum Parkii, ulei de semințe de Vitis Vinifera, parfum, cedramber, acetat de linalil, linalol, salicilat de benzil, limonen, alcool benzilic.

Arome disponibile: 

  • Dore, Majesty, Inoop, Ohena, Délavé
Specificații principale
Producator
Ingrijire
Corp