Gel de dus intim 300ml

300 lei
Cantitatea

Ridicarea marfei din oficiu

După o zi grea de muncă, veți dori să vă refaceți corpul cu ingrediente naturale și să vă răsfățați cu o aromă unică!

AromăDore (elita)
Volum300 ml
Eficienţăcatifeleaza si nu usuca pielea, o protejeaza si hidrateaza intens
Note de vârfcaramel, portocală, pepene galben, lime, petitgrain, frunze verzi și grapefruit.
Notele de mijlocviolet, trandafir și lavandă.
Note de bazămosc alb, ambra si paciuli.
Compusblând, îmbogățit cu vitamine și extract de aloe vera

Creat exclusiv din ingrediente naturale, gelul de duș hidratant este îmbogățit cu vitaminele B3, E și C, datorită cărora face față cu ușurință impurităților acumulate în timpul zilei, hidratează intens pielea și o protejează de influențele nocive ale mediului. Gelul formează cu ușurință spumă, are o aromă proaspătă și moliciune mătăsoasă în timpul spălării. Potrivit pentru toate tipurile de piele și nu provoacă senzație de etanșeitate. Extractul de aloe vera calmează eficient pielea, îi crește elasticitatea și promovează regenerarea celulelor pielii. Pentru a vă bucura de beneficiile unui demachiant natural, aplicați o cantitate mică de gel pe pielea umedă, masați ușor, apoi clătiți cu apă la o temperatură confortabilă. Folosit zilnic, gelul de duș nu usucă pielea, ci, dimpotrivă, o hidratează intens și o saturează cu vitamine și minerale esențiale.

Bucurați-vă de frumusețea pielii sănătoase și de jocul mirosurilor de vară după fiecare utilizare!

Atentie:  Gelul de dus este pentru uz extern. Aveți grijă să nu vă introduceți gel de duș în ochi sau gură. Se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate a pielii înainte de utilizare. Perioada de valabilitate 12 luni de la data deschiderii.

Ingrediente:  Aqua, laureth sulfat de sodiu, propilenglicol, clorură de sodiu, oxid de cocamină, stearat de sodiu, sorbitol, cocamidopropil betaină, niacinamidă, palmitat de ascorbil, acetat de tocoferol, acid citric, EDTA tetrasodic, poliquaterniu-7, clorhidrat de magneziu, clorhidrat de magneziu, clorhidrat de magneziu , metilizotiazolinonă, stiren/acrilați, parfum, cedramber, acetat de linalil, linalol, salicilat de benzii, limonen, alcool benzilic.

Arome disponibile: 

  • Dore, Majesty, Inoop, Ohena, Délavé
Specificații principale
Producator
Ingrijire
Corp, Maini, Fata